Re: Kam zakládáte doklady-přihlášky,zveř
Všude kam to jde, dávám do šanonů mezi doklady "oddělovače"
Tisknu si je sama a na okraji uvádím, čeho se doklady nad "oddělovačem" týkají.
Např. u PSSZ / OSSZ
PSSZ / sociální pojištění pracovníků : KONTROLY
PSSZ / sociální pojištění pracovníků : KORESPONDENCE
PSSZ / sociální pojištění pracovníků : ELDP
PSSZ / sociální pojištění pracovníků : Přihlášky + odhlášky
PSSZ / sociální pojištění pracovníků : Seznamy společníků (do 2013)
PSSZ / sociální pojištění pracovníků : Přehledy - výpisy z účetnictví
já vím, každý se učí, ale prostě si myslím, že kdo chce dělat tkz. kancelářskou práci, musí mít již určitý cit pro práci s doklady a každý má svůj systém. Mě to prostě přijde divný ptát se, hej kam mám založit tenhle papír? a mám je oddělovat barevně nebo černě? to je fakt na hlavu:-)
To máte asi pravdu, ale já třeba nějaký systém vymyslím a potom za pár týdnů zjistím, že jsem to měla udělat jinak, že takto to nevyhovuje. A na to jak co barevně oddělovat, to jsem se přece až tak neptala :-) Chápu, že Vám to přijde hloupé, ale až praxí člověk získává zkušenosti, už ví co a jak. A tak jsem ráda, že mi někdo zkušenější poradí.
Obráceně - moji klienti mají šanony s dokumenty u sebe v kanceláři. Často mi volají, že něco hledají a kde by to tak mohlo být založené. A pak je šikovné mít u všech firem zavedený stejný systém a naučit ho i jejich asistentky. Nemluvě o tom, když se asistentky častěji střídají.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.