Re: Pevná měsíční mzda a dovolená
Řeší se běžně.Má-li nárok na dovolenou, spočítáte také běžně :
8500/184 ( při 40 hod.STPD) =46,20
46,20x8 x 13 dnů =4805.- = mzda +
náhrada mzdy (dovolená) prům.výdělek vypočtený z 2,q x 8 hod.x
10 dnů.
Nedá-li to dohoromady minim.mzdu , musíte odvést z minim. VZ a to jez 8500.-
Z příp.rozdílu mezi MVZ a skutečnou mzdu srazíte zaměstnanci 13,5 % a odvedete.
Prosím Ivu, JiřinuH a ost. mzdové účetní
Moc se omlouvám všem mzdovkám. Vážím si jejich práce.Sama dělám jednoduché mzdy dvěma lidem. Nejsem mzdovka, a tuto práci dělám při účetnictví. V dotazu píšete ať si paní pozve "dobrého právníka".
Já sice dovolené i svátky eviduji a proplácím, ale o správnosti mých mezd hodně pochybuji. Pravidelně mne kontroluje sociálky, měla jsem kontrolu na zdravotní pojišťovně. Vše proběhlo bez problémů.Odvody byly správně vypočtené a všas odvedené. Prosím, kdo mi může napadnout mzdy takovým způsobem, že budeme eventuelně platit pokutu nebo nedej bože se soudit? Zaměstnaci si nestěžují. Moc děkuji.
Re: Prosím Ivu, JiřinuH a ost. mzdové úč
Zdravím, ta odpověď o právníkovi se týkala "nápadu" v prvotním dotazu, který zněl "jestli třeba dovolenou nebrat vůbec v potaz" - pochopila jsem to ve smyslu, že by dovolenou vůbec neurčovali, neevidovali, neplatili. Proto jsem odkazovala na příslušné §§ v zákoníku práce a na správní delikt spáchaný porušením těchto §§. Hezký den.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.