Re: Ukončení PP ve zkušební době a nemoc
To je hezké, že se na mě hned vrhnete. Mám před sebou zrušení. Pochopte, že někde toto předává i někdo jiné než personální a tudíž to není, tak jednoznačné. Zrušení je sepsáno ke dni 25.08.2014, také i tento den předáno. Bylo bez svědků (což mi přijde morální, vzhledem k nepříjemné situaci).
Psala jste, že to podepsala, takže jestliže máte její podpis na zrušení dnem 31.8. a sepsání tohoto zrušení je datováno 25.8. (a u toho je její podpis), tak je z toho zřejmé, že to převzala dříve, než začala nemoc. Takže prac. poměr jí skončil 31.8. Náhradu mzdy jí žádnou platit nebudete, všude ji odhlásíte, vydejte jí zápočťák a pokud bude nemocná déle než 14 dní, bude jí nemocenskou platit sociálka.
My tomu říkáme nejdražší chlebíčky. Přednášející hovoří celou dobu tom, co většina ví a novinky oddrmolí na konci, kdy už není čas.Na příp.otázky odpoví mejlem- slibuje. Někdy se i sama směje tomu, co říká:-)např. jak na něco vyzráli - ovšem bez odezvy v sále, což musí být velké zklamání.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.