Re: Refakturace - laik
A ještě vlastně jednu věc - když je na faktuře text "admin. práce", já musím taky refakturovat admin.práce? Nebo můžu napsat například "přepis nějakých údajů"? Prostě jiný text ale se stejným významem...
To já netuším, potřebuju to pouze udělat na příkaz. Prosím má to vliv na to, zda budu refakturovat 3000tis + DPH, nebo 3630 + DPH? Jen potřebuju vědět, jestli se fakturuje 3tis + DPH...
No v podstatě se jednalo o zápis do techn.průkazu té třetí straně, které to potřebuju refakturovat. Ale asi bude jednodušší kontaktovat naši účetní :) Každopádně děkuji.
V tom případě uveďte do faktury text podle skutečnosti (zprostředkování, nebo zajištění zápisu do technického průkazu ... ) a viděla bych to na 3.tis. Kč + DPH Určitě konzultací s Vaší paní účetní nic nezkazíte, naopak
Ale víte, že mě ta otázka také napadla? Jen jsem si říkala, přece se nebudu ptát na takovou samozřejmost. Abychom pak neskončili u velikosti bot.
:o) tak člověk asi musí předpokládat že se neptá úplný ***. Jinak bychom zde mohli zavést před každým dotazem k vyplnění dotazník: jméno Vaší matky za svobodna.....atd