Hlavní navigace

Vlákno názorů k dotazu OT Křivé nařčení na pracovišti od xy5 - Re: OT Křivé nařčení na pracovišti Co vedení společnosti...

  • Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 26. 9. 2014 8:06

    xy5

    Re: OT Křivé nařčení na pracovišti
    Co vedení společnosti - to nevidí nebo je jim to jedno? Proč se všichni nesejdete a nevyříkáte si to rovnou? Možná byste zjistili, že se dá s mnoha lidmi mluvit a spoupracovat a tím pádem byste různé pracovní úkoly mohli řešit s menšími problémy. Nač si dělat věčně naschvály? Copak nemáte svých problémů dost a ještě si je přiděláváte tím, že si zbytečně proti sobě štvete kolegy v práci, když s nimi nekomunikujete nebo je různě pomlouváte? A pokud se Vám lépe pracuje s "protistranou" a nabízejí Vám místo, proč tedy nepřejdete k nim?

  • 26. 9. 2014 9:09

    Jolana1 (neregistrovaný)

    Re: OT Křivé nařčení na pracovišti
    No já tedy nikde nevidím psáno, že tazatelka nekomunikuje či pomlouvá. Naopak, píše, že osočení se nezakládá na pravdě, a chce vše řešit v dobrém. Tak proč její dotaz překrucujete?

    Pro tazatelku: tady je každá rada drahá. Pokud je vše tak, jak píšete, pak bude velmi těžké se s takovou nadřízenou rozumně domluvit. Pokud je rozumná domluva s vedením firmy, tak jedině přes vedení, jinak je každá snaha zřejmě marná. Také jsme měli v minulém zaměstnání vedoucího lháře a intrikána, vedení stálo za ním, takže podřízení neměli šanci se vůči jeho osočování bránit.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).