Re: ararchivace..pomoooc
To si děláte legraci ne? Proč by to měli vědět? Myslíte, že všichni právníci znají všechny zákony? Myslíte, že gynekolog umí operovat srdce? A oba taky studovali medicínu! Dali mi to za úkol a tady jsem se slušně zeptala na radu. Pokud nevíte, tak ani nepište, tím mi nepomůžete. Děkuji.
Můžete prostudovat
Zákon o účetnictví
Zákon o dani z přidané hodnoty
Zákon o archivnictví a spisové službě
Zákon o ochraně osobních údajů
Vyhlášku, kterou se provádí zákon o archivnictví a spisové službě
Vyhlášku o administrativní bezpečnosti a o registrech utajovaných informací
Daňový řád
+ další příslušné zákony a vyhlášky
Nebo si můžete najít konzultanta, který Váš proškolí.
Hodinová sazba cca 2-3 tis. Kč / hodinu
Kdybych chtěla být ošklivá, tak bych napsala, že i konzultanta, který Vás naučí psaní na stoji všemi deseti spisovně česky
Viz. ararchivace..pomoooc
A Lenko víte co mě mrzí nejvíc? Že jsem se kvůli tomuto dotazu ptala známé, která to dělá, co a jak. A tazatelka pak napsala tak ošklivou odpověď panu pájovi, že jsem relevantní odpověď, kde byly uvedeny skartační doby, skartační znaky, atd. vymazala.
Ano, to máte pravdu. Ale každý jednou začínal. Ale sekretářka a účetní, je opravdu rozdílné povolání. Kdyby se tazatelka hned tak nerozpálila, ale pokorně se ptala dále, mohla se více dozvědět. A to je celé tajemství tohoto fóra. Přeji oběma hezký den.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.