Vlákno názorů k dotazu Ararchivace..pomoooc od Lenka28 - ...pomoooc Určitě bych se poradila se svými nadřízenými, jak...

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 9. 10. 2014 18:17

Lenka28 (neregistrovaný)

...pomoooc
    Určitě bych se poradila se svými nadřízenými, jak si archivaci představují oni. Každý má na to jiný názor, tak udělat nějaký kompromis a řád. Určitě podle roků, třeba podle abecedy atd.

• 12. 10. 2014 19:20

minip (neregistrovaný)

Re: ...pomoooc
    Dobrý den paní Lenko,
    děkuji za odpovědi... Nevím, čím jsem si já vysloužila, že se pokorně neptám a že mám ošklivou odpověď.. Zadala jsem dotaz, u kterého jsem dopředu poděkovala za odpovědi, ale na ten mi bylo, dle mého, ošklivě a hlavně bezvýsledku odpovězeno a tak jsem reagovala. Myslela jsem si, že tyto stránky od pokládání dotazů a případných odpovědí jsou, ale odpovědí s radou a né nesmyslných reakcí. A pokud někdo přece neví, tak nemusí vůbec reagovat a psát zbytečnosti. No každopádně popřečtenáí několika tady různých dotazů a k nim odpovědí zjišťuji, že to tu jde opravdu do háje. Vám děkuji za odpověď, bohužel nadřízení to celé nechávají na mně, nějakou představu mám, ale chtěla jsem se optat, zda s tím má někdo konkrétně zkušenost.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).