Re: Dohoda o rozvázání PP a dovolená
Nic nedělejte zpětně. Ono by se vám to nemuselo vyplatit. Nejdřív musíte vědět ke kterému datu dojde k ukončení a teprve pak jste schopna spočítat přesný nárok dovolené. Pokud se na ÚP nahlásí do 3 dnů, bude nárok na podporu (pokud má nárok) již od následujícího dne od ukončení.
Teda mně to asi dneska nemyslí, ale vůbec nechápu proč by měl být rozdíl v nároku na dovolenou, když by končil 6.10. nebo 13.10 ? Nárok podle mne má na 9/12 pokud nezameškal víc jak 100 dní a vůbec nezáleží na tom, jestli skončí 6. nebo třeba 25. Pokud teda pracovní poměr trvá od 1.1.
Tak to se na mě nezlobte ale "myslet" si, že se nárok rozpočítává na dny, tak to je jasně vidět, že o tom nemáte ani páru. Tak proč to děláte ? Nejprve si pročtěte zákoník práce § 211 až 223 a teprve potom se snažte něco řešit. Jinak pokud děláte něco v této oblasti tak ten zákoník práce vezměte večer celý , místo detektivky.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.