Re: Jak má vypadat dodatečné DAP-důchodc
>Dobrý den, >dodatečné DAP ohledně slevy pro důchodce za rok 2013 >se udělá tak, že bude stejné, jen se tam označí místo >řádného dodatečné a uplatní se tam ten odpočet? Kam se >ale uvede daň, kterou musel důchodce zaplatit? >Moc vám děkuji
Zaplacené zálohy jsou v oddílu 7 a ten se nemá při dodatečném přiznání k dani z příjmu FO vyplňovat Co s tím lafi ?
dodatečné DP přiznání jsem včera odnesla na FÚ, vyplnila jsem i oddíl 7, aby přesně vyšlo co mi mají vrátit. Kontrolovali nic nenamítali, hlavně že tam byla příloha proč podávám DP.
Mě při odevzdávání dodat. DAP na FÚ přílohu zdůvodnění vrátilli, že prý to nepotřebují. Asi je to na každém FÚ jinak.
Podle § 141 odst.5 daňového řádu je povinnou přílohou dodatečného daň. přiznání i sdělení důvodů proč bylo podáno. V případě, že se daň snižuje nebo nemění. Takže pokud ji u přiznání nemáte, pak ji určitě po Vás budou chtít.
Podle § 141 odst.5 daňového řádu je povinnou přílohou dodatečného daň. přiznání i sdělení důvodů proč bylo podáno. V případě, že se daň snižuje nebo nemění. Takže pokud ji u přiznání nemáte, pak ji určitě po Vás budou chtít.