Re: finanční bonus akce SAMSUNG máte něk
vrky, a přečetla jste si "Podrobná pravidla kampaně Samsung" ?
Sice zkušenosti s akcí Samsung nemám, ale na stránkách www.samsung-bonus.eu jsem si přečetla toto:
14) Plátce DPH, který zakoupil přístroj v rámci své podnikatelské činnosti a uplatnil nárok na odpočet DPH, je při uplatnění bonusu v souladu s § 74 odst. 1 zákona č. 235/2004 Sb., o dani z přidané hodnoty, ve znění pozdějších předpisů, povinen v příslušné výši opravit odpočet daně (vrátit část nárokované DPH).
https://www.samsung-bonus.eu/cz/podrobna-pravidla-kampane-samsung-kup-si-skvely-samsung-galaxy-s5-a-ziskej-2-500-kc-zpet.html
Re: finanční bonus akce SAMSUNG máte něk
moc děkuji, pravidla kampaně jsem hledala, ale při kliknutí na adresu mi PC hlásil, že adresa není důvěryhodná a je nebezpečná a že pokud tuto adresu běžně používám, že je pravděpodobné, že se někdo za tuto adresu vydává. Jsem hrozný "posera", tak jsem mazala pryč. Ale, co píšete, tak je to jasné. Moc a moc děkuju....jdu si to zaúčtovat s odvodem DPH. Zachránil/a jste mě :-) fajn den.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.