Re: OT: velikost výplatní pásky
Taky to nevidím jako dobrý nápad. Jestli ředitel chce uzavřené výplatní lístky, tak tiskněte takové ty skryté, které se musí na okrajích roztrhnout. Myslím, že možnost tisku těchto lístků je už běžnou součástí programů. Samozřejmě se na tento tisk kupují zvláštní papíry.
Já bych si jako zaměstnanec pomyslela, že má společnost peníze na blbiny a jako projev úcty bych to nebrala. A kdybych byla trochu zapšklý zaměstnanec, brala bych to spíše jako provokaci, že místo navýšení mzdy zaměstnavatel demonstruje že má peníze a mně nic nedá...
já myslím, že o úrovni firmy mluví výše mzdy a benefity. Když vám zaměstnavatel, který dřív platil 3 sick days, 25 dní dovolené, příspěvek na ŽP nebo SP, tyto věci asi před 2 lety zrušil, stravenky vám dává v hodnotě 50 Kč(za kterou se ani nenajíte) a nyní místo aby zvýšil mzdu nebo poskytl nějaký benefit, vám chce dávat výpl.pásku s logem, tak jakou má firma úroveň ?
My jsme dřív dávali pásky malé, ale zaměstnanci se v nich moc nevyznali, ve velkých mají všechno pěkně rozepsané (náš program umožňuje obojí). Nedovedu si ale představit, že bych je z programu ukládala pro e-maily, asi bych to dělala půl dne. Navíc u nás má e-mail jen pár zaměstnanců. Rozdávám je přímo do ruky v obálkách se jménem zaměstnance (ručně napsané, žádné logo apod.).
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.