Re: USOS a KLV Consultíng
>Dobrý večer,
>prosím diskutující - nemáte někdo zkušenosti s Unií
>subjektů ochrany spotřebitelů a investorů a s nimi
>spolupracující KLV Consulting?
>
>Dostal jsem od nich nabídku na možnost určitého
>finančního narovnání, ale už od začátku se mi některé věci
>nezdají. Během zítřka mi mají poslat mailem návrh
>smlouvy a rád bych se dozvěděl předem info od existujících
>klientů, abych smlouvu nestudoval třeba zbytečně...
>
>Děkuji
Funguje to tak, že kromě 25 procent z údajně vymožené částky (nevěřte tomu), zaplatíte "znalecký" posudek. Ten provádí borec vedle v kanclu jak na běžícím páse (kecům p. Kočalky o VŠE nevěřte ani popel). Je "náhoda" že posudek je vždycky 10 procent z vymáhané částky. Ano, Kočalka nebo nějaký jeho zoufalec, který tam pracuje skoro načerno, vám řekne víc a že "znalci" dají "ze svého" tolik a tolik. Ne, KLV nežije z žádných čtvrtin peněz úspěšně vymožených, ale právě z těchto "posudků". Je to bouda jak mrak!
Dobrý den,
a máte s nimi vy osobně tyto zkušenosti? My jsme totiž zaplatili loni v prosinci 36 tisíc této firmě za vypracování posudku a vyřízení mimosoudního vyrovnání. V průběhu půl roku jsme jim několikrát volali, ale to se bohužel nezdařilo. Poté jsme mluvili s firmou USOS, která říkala, že se vše prodlužuje, pojšťovny se brání atd. Dodnes nevíme, jak na to jsme a jakým směrem se vyvíjí náš případ. Působí to na mě špatným dojmem.
Dobrý den pánové
Vydáváte se jménem klientů, kterými nejste. Vyprávíte lži. Jestli chcete něco řešit tak nám napište. Jinak jsme rádi, že Vás tak štveme a nutíme Vás platit škody, které způsobujete klientům.
Takže krásný den a vychutnejte si co příjde. Našim klientů ukažeme vyrovnání škod s pojišťovnami a Vy si užijte storno provize.
Tak krásný den
Zkušenost je taková, že pan KOčalka, který si myslí, že negativní info šíří jen konkurence, je levák první třídy. Stačí si projet internet. V jeho "firmě" pracuje asi padesát lidí, jejichž jedinou kvalifikací je, že umějí číst a telefonovat. Do kolečka omílají jedno a to samé, ohánějí se posudky z VŠE (kde je nikdo nezná) nebo od fy JV Legal, což je jejich kamarád vedle v kanclu. Ty posudky mají cenu koňského trusu. Nicméně právně je vše v pořádku - vy jste zaplatila zálohu, oni "udělali vše, co bylo v jejich silách" (poslali dopis za 13 korun, kterému se právní odd. pojišťovny vysměje) a holt to nevyšlo. Peníze KLV nevydělává na 25 procentech z vymožené částky, k tomu nikdy nedojde, ale právě z těch poplatků! Z toho jsou honorováni i zaměstnanci. Takže pokud nenaženou dostatek hejlů, nedostanou nic. Mimochodem v rozporu se smlouvou. Stačí trošku googlit.
Zatím mohu jen potvrdit, že známí to chtěli otestovat, v prosinci podepsali smlouvu a dodnes se nic nestalo (KLV slibuje odškodnění za 6-8 týdnů od podpisu smlouvy) - nyní je to již cca 27 týdnů.
Jinak abych byl objektivní, tuším, že zaplatili za posudek 6 nebo 7 tisíc, takže těch Vašich 36t. se mi taky moc nezdá.
>>>>>>Funguje to tak, že kromě 25 procent z údajně vymožené
>>>>>>částky (nevěřte tomu), zaplatíte "znalecký" posudek.
>>>>>>Ten provádí borec vedle v kanclu jak na běžícím páse
>>>>>>(kecům p. Kočalky o VŠE nevěřte ani popel). Je
>>>>>>"náhoda"
>>>>>>že posudek je vždycky 10 procent z vymáhané částky.
>>>>>>Ano, Kočalka nebo nějaký jeho zoufalec, který tam
>>>>>>pracuje skoro načerno, vám řekne víc a že "znalci"
>>>>>>dají "ze
>>>>>>svého" tolik a tolik. Ne, KLV nežije z žádných
>>>>>>čtvrtin
>>>>>>peněz úspěšně vymožených, ale právě z těchto
>>>>>>"posudků". Je to bouda jak mrak!
>>>>>
>>>>>Dobrý den,
>>>>>a máte s nimi vy osobně tyto zkušenosti? My jsme
>>>>>totiž
>>>>>zaplatili loni v prosinci 36 tisíc této firmě za
>>>>>vypracování posudku a vyřízení mimosoudního
>>>>>vyrovnání.
>>>>>V
>>>>>průběhu půl roku jsme jim několikrát volali, ale to
>>>>>se
>>>>>bohužel nezdařilo. Poté jsme mluvili s firmou USOS,
>>>>>která říkala, že se vše prodlužuje, pojšťovny se
>>>>>brání
>>>>>atd. Dodnes nevíme, jak na to jsme a jakým směrem se
>>>>>vyvíjí náš případ. Působí to na mě špatným dojmem.
>>>>
>>>>Zatím mohu jen potvrdit, že známí to chtěli
>>>>otestovat,
>>>>v prosinci podepsali smlouvu a dodnes se nic nestalo
>>>>(KLV slibuje odškodnění za 6-8 týdnů od podpisu
>>>>smlouvy) - nyní je to již cca 27 týdnů.
>>>>
>>>>Jinak abych byl objektivní, tuším, že zaplatili za
>>>>posudek 6 nebo 7 tisíc, takže těch Vašich 36t. se mi
>>>>taky
>>>>moc nezdá.
>>>
>>>Tak nakonec všechno špatné je k něčemu dobré. Dnes to
>>>vypadá, že se věci daly do pohybu a komunikace se
>>>společností již bude fungovat. Z KLV nás kontaktovaly
>>>hned
>>>po zveřejnění naší zprávy a domluvili jsme se na
>>>dalším postupu.
>>
>>A na čempak jste se domluvili?
>
>Že to prověří :D Pan Kočalka pilně čte všechny diskuse
>a snaží se o nemožné - aby byť jeden člověk uvěřil, že
>není gauner.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.