Re: Propacení dovolené
Hmmm, takové jedovaté poznámky si můžete odpustit. Pokud nechcete reagovat, tak nemusíte. Je to diskuzní portál, a je zde prostor pro všechny. Tak pokud pro Vás některé dotazy se zdají být jednoduché, tak nereagujte. A říct někomu nastudujte si ten a ten zákon, tak to nepovažují za pomoc. Ukázat někomu, že jste Jednička a ten druhý je nic, tak to není umění, umění je poradit správně a srozumitelně vysvětlit.
Každý z nás jednou začínal. Vy jste zřejmě měli na začátku své praxe dobrého učitele, který Vám mohl včas poradit a dobře. Pokud budu pracovat v oboru několik let, a budu muset řešit xxx různých problémů, tak také budu moct poradit i těm ostatním. V tuto chvíli jsem v situaci, že tu radu potřebují já. Tak pokud nejste ochotní dat správnou radu, tak to nekažte ostatním, kteří poradí a rádi. Hezký den
Vzhledem k tomu, že o tom naprosto nic nevíte, tohle vám moc nepomůže do doby, kdy si to sama nastudujete v zákoníku. Potom se můžete ptát na to, co vám nebude jasné.
Na větě v ZP, že proplácet dovolenou je možné POUZE při skončení pracovního poměru, není co vysvětlovat.
A jestli se ale chcete ptát na každou základní věc samostatně , je to vaše věc, ale takhle se to nikdy nenaučíte.
číst umím, to umíme všichni. Ale pokud potřebuji konkrétní radu, když nejsem si jista, tak se ptám. Na odpověď All jsem odpověděla, ale tlumočit co kdo a jak myslel, tak to opravdu nepotřebují. Vzpomeňme si každý na svůj začátek v oborů. Na cestu, kterou každý z nás musel projít. Doufám, že kvůli Vám mě nezakážou přístup k portálu. Je zde hoooooooooodně hodných lidi, kteří nepotřebuji pořad se zviditelňovat, jak jsou dobré, ale dokážou poradit.
Milá paní, bohužel vaše rada, neodpovídat neřeší to, že se ptáte na základní otázky a nerespektujete zde nahoře uvedená pravidla. Nejprve si máte projít historii a teprve potom se ptát. Kdybyste tato pravidla respektovala, nikdy byste svou otázku nemohla položit, neboť tyto otázky zde byly zodpovězeny milionkrát.
A také vůbec vám nezáleží na promarněném čase odpovídajích. Protože i když na vaši otázku nebudu odpovídat, již jsem promarnila čas jejím čtením , protože z nadpisu nepoznám, že se ptáte na elementární věc. A v tom čase jsem klidně mohla odpovědět na otázku někoho jiného, která se netýká základních věcí.
Bohužel, jak jsem již psala, nejprve si zákon musíte sama přečíst, teprve potom se ptát. Protože i zde, když odpovídající zjistí, že sama neráčíte pro získání znalostí udělat nic jiného, než že budete klást triviální dotazy, tak také pomalu přestanou odpovídat. Protože to, co tady převádíte vy, to spíše zavání zneužíváním tohoto fóra, protože se vám prostě nechce hledat v zákoníku práce. Jinak byste totiž byla vděčná za to, že vás někdo odkáže na příšlušný § a velmi rychle si to přečetla.
Pro mě poučení, že tam, kde bude váš nick, nebudu ztrácet čas čtením dotazu. Hezký den
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.