Re: prosím radu mzdové v Pohodě
Nebojte, začínala jsem s tímto programem v lednu. Také jsem prošla jednodenním školením-je velmi rychlé, doporučuji si dělat stručné poznámky (na delší není čas). Pokud mzdy umíte, neměla byste mít větší problém. Mají dobře zpracované návody, odpovědi na stránkách a tel.podpora Vám kdykoli poradí.
jste moc milé všechny, moc vám děkuji, fakt z toho mám vítr. Problém je ten, že mzdy nepracovávali, dělala je účetní firma a od ledna chtějí svoji mzdovou, takže to pojedu úplně všechno ponovu vč. zadávání dat. Dívala jsem se na jejich stránky, protože jsem pořád nerozuměla Pohoda-Pamica, tak Pamica je odnož Pohody jak jsem pochopila vhodnější pro personalistiku a mzdy. No těbuch, to budou Vánoce, už teď mě to straší, ale máte pravdu, že se to prostě udělat bude muset. Jste skvělé !!! a moc děkuji !
Já se přidám s dotazem - od 2015 najíždíme také na Pohodu, ale vedení chce POHODU KOMPLET, vč. mezd a skladů. Abych byla trochu v obraze, tak jsem si stálha testovací verzi a zkusila jsem si udělat mzdy. Firma má u většiny zam-ců měsíční mzdy (žádný špek), ale u 2 zam-ců má nerovnoměrnou prac. dobu a to tedy nevím, jestli mi to bude v POHODĚ stačit. Bohužel už PAMICA nechtějí, jelikož chtějí mít vše pohromadě... Dotaz - dá se zvládnou nerovnoměrná prac. doba v Pohodě, nikoliv v PAMICE?
aha, tak když ředitel hovořil o Pohodě a o Pamice, rozumím tomu tak, že personalistiku mají v Pohodě a mzdy budou v Pamice a ty SW spolupracují ...? Budu dělat obojí - personalistiku i mzdy. Pořád je něco nového :-) snad to dám, ale obavy mám, to zase ne že ne ...
Problém je ten, že mzdy nepracovávali, dělala
>>>je
>>>účetní firma a od ledna chtějí svoji mzdovou, takže
>>>to
>>>pojedu úplně všechno ponovu vč. zadávání dat. Dívala
>>>jsem se na jejich stránky, protože jsem pořád
>>>nerozuměla Pohoda-Pamica, tak Pamica je odnož Pohody
>>>jak jsem
>>>pochopila vhodnější pro personalistiku a mzdy. No
>>>těbuch, to budou Vánoce, už teď mě to straší, ale
>>>máte
>>>pravdu, že se to prostě udělat bude muset. Jste
>>>skvělé
>>>!!!
>>>a moc děkuji !
>>
>>Pamica je jen pro mzdy.
>aha, tak když ředitel hovořil o Pohodě a o Pamice,
>rozumím tomu tak, že personalistiku mají v Pohodě a mzdy
>budou v Pamice a ty SW spolupracují ...? Budu dělat
>obojí - personalistiku i mzdy. Pořád je něco nového :-)
>snad to dám, ale obavy mám, to zase ne že ne ...
Není to blbost, vést personalistiku v Pohodě a mzdy v Pamica?
Proč se nezeptáte co a jak rovnou ve Stormware?
asi tak to budou mít nastavené, tak jsem to pochopila, bohužel se mzdami mi tam nikdo nepomůže, ale nechci naříkat, prostě se bojím :) ale jdu do toho. Velké díky vám všem milé kolegyně, alespoň mi spadla tíha na duši, ono se to v mém současném zaměstnání, kde končím totiž nějak hrotí a není mi z ukončení dobře, vztahy se dost přiostřily, tak jsem asi nějak naměkko a zbytečně se strachuji z nového od 2015 ... mějte se moc pěkně a děkuji za to, že jste a že jste mi odpověděly, moc si toho vážím, krásné sváteční dny :-) jo
Nikdy jste v Pohodě nepracovala?
Domluvte se s klientem, abyste mohla sama přímo na Zákaznické centrum Stormware na netu. Je tam diskuzní forum, na které odpovídají (občas) přímo pracovníci Stormware.
https://www.stormware.cz/zc/login.aspx?returnurl=%2fzc%2fdefault.aspx
http://www.stormware.cz/zakaznik/?cust=4
Není to rada, jen moje zkušenost. Když jsem přecházela na nový SW, tak jsem si na něm propočetla poslední období. A zkontrolovala, zda výsledky "sedí" na původní propočty u SW, který jsem znala. Neměla jsem ale u klientů ve firmách nikde moc zaměstnanců, takže se to dalo.
také mám tu zkušenost s minulými SW, i když to bylo hodně náročné, jela jsem prvotní lednové mzdy ve starém SW a v novém SW a porovnávala, SAP jsem jela v lednu se 400 zaměstnanci, takže už nějakou zkušenost také mám :-)) bylo to pomalu o zhroucení, protože jsem musela dodržet termín uzávěrky do 3. dne v měsíci :)
ale v novém zaměstnání právě nemám co porovnávat, chtěla jsem zkušebně alespoň listopad, prosinec, odepsali, že nemají v systému data :( proto jsem to začala řešit, děkuji. ale napadá mě, že nadatluji holt všechna mzdová data ručně a zkusím si ten prosinec, i když třeba průměry nebudou sedět a nemocenská, ale alespoň nějaká kontrola
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.