Re: uleva na dani na manzelku
>>>Marodila jsem od 2.12.2013 - 16.12.2014 muze si
>>>manzel
>>>zadat o ulevu na dani ?
>>Pokud Váš hrubý příjem za rok 2014, včetně
>>nemocenských dávek, nepřesáhl částku 68 000,-, pak
>>může.
>
>Ani v tento sváteční den si lidé nevzpomenou na
>slušnost? Požádat, poděkovat, to snad lidé již vůbec neumí.
>Je mi z toho smutno. Ztrácím chuť chodit na stránky
>tohoto fóra.
pravidla? já bych řekla, že i když by tu ta pravidla napsaná nebyla, jde o obyčejnou lidskou slušnost. už malé děti znají (tedy aspoň mé) tři základní slůvka:
prosím, děkuji, promiňte:-) že je někdo nezná nelze přičítat ani tak těm nevychovaným osobám, ale spíš těm, co je vychovali nebo těm, co jejich chování tolerují a jak vidno i podporují :-(
Máte pravdu, mě vždycky dostane právě to, že je někdo podporuje a zastává se jich proti těm slušným a pravidla dodržujícím. Výchova je sice jedna podstatná věc, ale většinou dotazující jsou dospělí lidé, kteří by už sami měli vědět, jak se chovat i v případě, kdy výchova by nebyla to pravé ořechové.
Nežádám uctivé poklony, ale vyžaduji základy slušnosti, v dnešní době asi přežitek. A štve mě, že ostatní odpovídající na takovéto dotazy odpovídají. Pokud bychom všichni tyto dotazy ignorovali, tázající bychom slušnosti naučili. Proto odpovídající žádám, neodpovídejte na tyto dotazy. Děkuji.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.