Re: výše podpory po RD
Moc děkuji za odpověď. To jsem potřebovala slyšet. Jen mi ještě napište, jestli je to tak, že když v září dostanu odstupné, tak za měsíc září, říjen, listopad nedostanu podporu a od prosince bych ji mohla pobírat celých 6 měsíců. Vím, že je to spíše teoretizování, protože situace se ještě může úplně změnit, ale důvodem mého zjišťování je, jestli mám případné práce, které dělám doma za 2015, dělat na dohody nebo raději na černo, abych si zbytečně nenavyšovala můj příjem.
Re: výše podpory po RD
Ještě jednou díky za odpověď. Na ÚP jsem byla naposledy před 15 lety po ukončení školy a tak jsem se nikdy o nároky na podporu nezajímala, nevím, kde mi utkvělo v hlavě, že to je 6 měsíců. Jinak na odstupném jsme se domlouvali již na konci roku (byla bych však radši, kdybych se mohla vrátit, ale situace je tam po 4 letech už úplně jiná a já nechci nikoho z mého místa vyšoupnout), ale jak jsem psala situace se může změnit a toto zjišťuji spíše kvůli těm mým příjmům na dohody. Mějte se hezky.
Vy také.
>Ještě jednou díky za odpověď. Na ÚP jsem byla
>naposledy před 15 lety po ukončení školy a tak jsem se nikdy o
>nároky na podporu nezajímala, nevím, kde mi utkvělo v
>hlavě, že to je 6 měsíců. Jinak na odstupném jsme se
>domlouvali již na konci roku (byla bych však radši,
>kdybych se mohla vrátit, ale situace je tam po 4 letech
>už úplně jiná a já nechci nikoho z mého místa
>vyšoupnout), ale jak jsem psala situace se může změnit a toto
>zjišťuji spíše kvůli těm mým příjmům na dohody. Mějte
>se hezky.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.