Re: Okamžité zrušení prac. poměru-pomoc
Ale proč to sem píšete pořád dokola ? Pája (právník) vám už , tuším v pátek napsal odpověď, nic jiného vám asi nikdo neporadí. Rozhodovat může pouze soud a ten také určí, zda případně budete mít nárok na náhradu vynaložených nákladů. Ale o návštěvě jste v předchozích dotazech nepsala nic. Oni vám napsali v kolik hodin byli na kontrole ?
Re: Okamžité zrušení prac. poměru-pomoc
No někdy přeci stačí, když právník napíše, že se o věc zajímá a zaměstnavatel a nebo i někdo jiný to stáhne.
Ano měla jsem v tu dobu návštěvu a napsali i přesný čas. Mám i dokonce v tu dobu odeslaný email, asi 1/2 hod. od té doby, co tu jako byli a kdybych tady nebyla, tak bych nestihla dojít domů, převléknout se a ještě napsat email někomu, u toho se přeci taky musí přemýšlet. Je to prostě sprosťárna. Tak snad tyhle důkazy by mohly svědčit o tom, že jsem doma byla. Proto mě zajímá jestli by soud v případě, kdyby jako na ten dopis zaměstnavatel reagoval, že by se mnou ukončil prac. poměr. normálně mi pak toho právníka proplatil, když to bylo z neoprávněných důvodů. A nerozčilujte se na mě, že se ptám znovu, ptám se přeci zase na jinou věc.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.