Re: Roční zúčtování daně + vrátka z FÚ
zkusit to můžete, ale nevěřím tomu. Jediným řešením je, přesvědčit zaměstnance, aby si podali sami daňovku, vyjde jim to na stejno, ale budete jim muset pomoci vyplnit tiskopis.
Vyplnit tiskopis mi nevadí, ani s přesvědčováním jistě nebude problém, byli tam už s vyúčtováním za rok 2013. Spíš jestli to nebude vadit finančáku, aby pak neřekli, proč jsme jim neudělali zúčtování my.
jde hlavně o to, aby to při ročním vyúčtování po vyplacení částky např.10-20 tisíc na doplatcích vašeho šéfa - majitele nezruinovalo, když peníze dostane až za rok.
Nevím, jestli je nějaká změna, řešila jsem to před pár lety. Vím, že na to nebyl tiskopis, psala jsem dopis a chtěli tam datum, kdy byly přeplatky vyplaceny. Potom se to píše ve vyúčtování na první stránce dole.
Nevím, jestli je nějaká změna, řešila jsem to před pár lety. Vím, že na to nebyl tiskopis, psala jsem dopis a chtěli tam datum, kdy byly přeplatky vyplaceny. Potom se to píše ve vyúčtování na první stránce dole.
Přesně jak píše paní Líba. Napište žádost o vrácení s datem, kdy byly přeplatky vyplaceny. Není v tom žádný problém.