Re: insolvence + nový PP
Mě taky :-) Před 4 roky jsem pracovala u jedné soukromnice, která jednak žádného nového zaměstnance s exekucí nepřijala a pokud přišla exekuce na již zaměstnaného, tak mu dala nůž na krk, buď to hned vyřešíš, nebo se dohodneme na ukončení pracovního poměru:-§). Vím, drsné, ale účinné.
aaach, to by byla krása!! Jenže bohužel, lidi potřebujeme a těch, co jednak chtějí pracovat a nemají exe, je jak šafránu a jednak to není ani nijak excelentně placená práce, takže se na druhou stranu i hlásí lidi, co mají vzdělání odpovídající platu a těm je nějaký nůž na krk asi jedno - přijde mi, že spoustu z nich to ani netrápí, že něco takového mají (exe a ins) ...... ale mě z toho asi jednou švihne :-))
mě 3x volaly nějaké ty půjčovatelské firmy :-)) ani neznám jejich názvy, aby si ověřili jednoho zaměstnance..už měl exe kdysi..tak si říkám... do půl roku mám na stole exe....a taky že jo ...70 tis. ...ano, je jim to jedno a pak mu půjčí zaměstnavatel na úroky, aby splatil exekuci :-))) ....nene, tohle prostě nepochopím
aaach, to by byla krása!! Jenže bohužel, lidi potřebujeme a těch, co jednak chtějí pracovat a nemají exe, je jak šafránu a jednak to není ani nijak excelentně placená práce, takže se na druhou stranu i hlásí lidi, co mají vzdělání odpovídající platu a těm je nějaký nůž na krk asi jedno - přijde mi, že spoustu z nich to ani netrápí, že něco takového mají (exe a ins) ...... ale mě z toho asi jednou švihne :-))
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.