Re: náhrada mzdy za doptrovod dětí k lék
Mé děti, to jsou již jsou dospělí muži. Ale v době jejich dospívání nebylo, že bych s nimi chodila k lékaři. To by určitě nemarodili, než by museli k lékaři s maminkou za ručičku. Takže to mě překvapuje, že dnes s téměř dospělými dětmi musí rodiče chodit k lékaři. No jó, jiná doba, já zase žiju ve starověku.
Ono je lehké odsoudit šmahem doprovod.
Skutečnost ale může být taková, že nikdo nevíme s čím mladá slečna k lékařům chodí a v jakém je stavu.
V sousedství je rodina také se 17-ti letým synem a pravidelně jezdí s otcem do Motola s leukémií. Myslím, že je spousta nemocí a zdravotních problémů, kdy bychom jezdili i s dospělým člověkem a děkovali bychom bohu, kdybychom toto nemuseli absolvovat. Vlastní zkušenost s dospělou osobou.
Myslím, že pokud jde o takový případ, tak se to v zaměstnání většinou ví a nikdo by nepochyboval o tom, že doprovod v takových případech je nutný. Šlo obecně o to, že doprovázet 17 slečnu, která sama může vykonávat různé činnosti vedoucí k daleko závažnějším rozhodnutím, než je návštěva lékaře, by mělo být potvrzeno lékařem, že doprovod byl nutný. Šmahem nikdo nic neodsuzoval.
dobrý večer, zapojím se do diskuze, naše dětská doktorka vyžaduje doprovod vždy (může k ní člověk do 19let), vím to od sousedou, je fakt, že já s tím zkušenosti nemám, mému synovi jsou 4roky. Před dvěma roky jsem měla tu pravou chřipku, kdy jsem měla skoro 39, byla jsem tak hotová, že jsem pomalu nedošla na záchod, natož k doktorovi, taky mě manžel odvezl
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.