Děkuju!i
>>Prosím o radu. Ve sl. č. 4 - v březnové mzdě bylo >>provedeno roční zúčtování. Na první stránku uvedu v >>č. 06 >>uvedu březen - jako datum zúčtování mzdy, nebo duben >>- jako skutečně vyplacené mzdy? >>Děkuji. > >Březen.
není zač, pěkný den
>>>Prosím o radu. Ve sl. č. 4 - v březnové mzdě bylo >>>provedeno roční zúčtování. Na první stránku uvedu v >>>č. 06 >>>uvedu březen - jako datum zúčtování mzdy, nebo duben >>>- jako skutečně vyplacené mzdy? >>>Děkuji. >> >>Březen.
Re: není zač, pěkný den
No já jsem právě loni uvedla duben a FÚ chtěl opravit na březen. Ale má být uveden měsíc, v jehož průběhu byl přeplatek vrácen a to si myslím, že je duben. Každopádně děkuji za názory.
Dám na Vás, protože vždycky radíte skvěle. Já dělám mzdy /jen tak naokraj/ k tomu všemu ostatnímu, takže zkušenosti nemám největší. Děkuji ještě jednou a mějte se krásně.
Připomíná mi to uvedení srážkové daně ve Vyúčtování. Jedna správkyně chce uvést částku do měsíce, do kterého je odměna jako náklad zaúčtovaná. Druhá správkyně chce uvést částku do měsíce, kdy je odměna zpracovaná - tj. následující měsíc.