Re: Přijatá faktura ze třetí země
Ano, chybí mi DD = JSD. Mám si ho vyřádat nebo z CÚ pošlou sami? Jak dlouho to trvá? A prosím, je hodnota z faktury celkovým nákladem nebo až součet: faktura + CELNÍ SLUŽBY? Děkuji
z CÚ vám nic nepošlou, někdo vás musel při celním řízení zastupovat, když jste si JSD nedělali sami požádejte o JSD vašeho zástupce při dovozu co myslíte tím nákladem - základ daně do přiznání DPH nebo účto? vy účtujete zboží způsobem B?
Jedná se mi o to, že v přijatých fakturách bude na 5../321 částka 6000 kč, ale v int. dokladech np. 7200 (částka navýšená o celní služby)+ daň na vstupu a výstupu? Děkuji
Pokud tomu rozumím správně, tak bych měla celní služby sečíst s hodnotou zboží a dopravou? To uvést na ř. 7 a 43 na DP, ale ve fakturách bude pouze hodnota za zboží a doprava čili těch cca 6000 kč? Děkluji za trpělivost
a co myslíte těmi celními službami - služby zástupce nebo clo? to budete také někde účtovat - zadarmo vám to nikdo neudělá
To vím. Jde mi o clo, které není na faktuře, ale do revers asi patří? Doposud jsem měla fa pouze z EU. Děkuji za Váš čas.
ale clo se snad také účtuje nebo ne? do účta dáte 2 faktury - na zboží a dovozní JSD na úhradu cla takže nechápu, kde se vám to nebude rovnat