Re: exekuce - pořadí
Seřaďte si exekuce dle datumu (pořadí). Pokud má přednostní exekuce VZP (12/2007) datum starší než všechny nepřednostní exekuce, tak budete zatím strhávat pouze tuto přednostní z dvou třetin. Pokud ale má některá nepřednostní exekuce datum ještě před 12/2007, tak budete z jedné třetiny srážet na přednostní a z druhé třetiny na nepřednostní.
Datumově jsem to seřadila a první exekuce je 12/2007 přednostní VZP, druhá je nepřednostní 05/2008 (exekutor ale už otravuje a posílá urgence o zaplacení). Pak je několik dalších nepřednostních exekucí, Osmá v pořadí s datem 05/2012 je přednostní VZP - tu mám strhávat kdy? Ta přišla už loni v listopadu nám jako první, takže jsem jí začala strhávat a posílat na VZP.
Moc děkuji
To je právě ono, zápočtový list mi nedal. Vymlouval se, že se s posledním zaměstnavatelem rozešel po zlém, že všechny papíry od něj nemá (nebo mi je dát nechtěl), atd... Pak několik let nikde nepracoval. Teď se exekuce valí jedna za druhou a to mi říkal, že asi ještě nejsou všechny. .... Fakt děs. Nechápu to, dluží pár stovek, a nakonec se to vyšplhá na desítky tisíc.
Moc Vám oběma děkuji a přeji hezký zbytek dne
Jarka
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.