Re: Fkt zaplacena, ale chybí doklad o za
Neřeším, není to služba, kterou bych jako externí nyní účetní poskytovala.
Není doklad, není snížení základu daně, není problém účetní.
Kdysi jsem byla milá, vlídná a zařizovala i to, co jsem nemusela. Výsledek - druhá strana mi nic neřekla, protože proč by se bavila s někým, kdo nemá řádné oprávnění. A když už se mi podařilo něco od druhé strany zjistit, tak pak to bylo jen to, že můj klient mi podal zavádějící a nepravdivé informace.
Děkuji za reakci. Já právě nevím, jak tohle řešit. Fakturu mám, ale nemám doklad o zaplacení. Minulý týden jsme projížděli znovu závazky a dozvěděla jsem se, že několik závazků je již uhrazených, k některým není doklad, něco bylo řešeno vzájemným zápočtem, který taky nemám....všechno měnit teď týden před termínem podání DPFO. To mě čeká ještě příloha k účetní závěrce. Jen mě zajímalo, jestli má taky někdo takové "nepořádníky" a jak to řeší. A to jsme začali s kontrolou účtů na začátku února!
Moje rada je - neřešte chybějící doklady za klienty.
Není doklad - není co evidovat.
Příště Vám takhle budou nosit doklady posledního března večer a budou se dožadovat, abyste je zahrnula do již dávno hotového DE a do již odevzdaných daní.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.