Re: Jak nahráváte WORD. př.do EPA?
A to daňové přiznání vyplňujete přímo v EPU? Já ho vyplnila ze šablony odtud a chtěla nahrát, ale nejde to, jak jsem psala v jednom příspěvku a je to v xml. J.
Tak sorry, to jsem nedělala. Vyplňovala jsem DP přímo v EPO Jen vím, že když v prologu není povolen obsah, tak jsou některá pole v souboru mapování v chybném národním prostředí.
Tak znovu, já v vám vůbec nerozumím. Vyplňujete DPFO, do šablony tady ze stránek? Stáhla jste si jí a vyplňujete ručně?
Paní Lenko opravdu tam mají soubor "Danové přiznání - šablona s exportem do XML" http://business.center.cz/business/sablony/s1-priznani-k-dani-z-prijmu-pravnickych-osob.aspx Otázkou je, jak dobře to na kterém PC funguje.
Ano, přesně jak píše .. já to tak nahrávám běžně, ale už jsem asi zjistila čím to bude, mám zablokovaná pop up okna...
Mě to přijde jako nesmysl, nejdřív to dělat zde a pak převádět do EPO. Proč to rovnou nevyplníte v EPO? Krásně tam přidáte i veškeré přílohy a máte bez problémů.
Aha, ale mě jste odpověděla, že DPFO - ale stejně je to nesmysl. Musíte podávat elektronicky, tak proč to rovnou nevyplníte v tom EPO?