Re: doba určitá - neurčitá
Tak to ji máte na dobu neurčitou, když neskončila uplynutím sjednané doby. My dáváme do sml., že je to zástup za MD, RD, D, příp. NV po RD, nejpojzději však do vypíšeme datum a jestě dovětek, že se sml. str. dohodly, že prac. poměr skončí nástupem paní z mateřské atd. Teď aby jste řešilai , které dát výpověď pro nadbytečnost.
Re: doba určitá - neurčitá
dobrý den, děkuji za odpovědi, omlouvám jsem, psala jsem to v rychlosti, to je případ mojí kamarádky. Moje kamarádka má smlouvu za zástup za paní na rodičovské (paní rodičovskou do 3let dítěte), dítěti byli 3 roky srpen 2014, protože neměla školku, požádala zaměstnavate o neplacené volno, ten ji vyhověl a moji kamarádku zapomněli udělat jí dodatek, že se ji prodlužuje PP na dobu co paní bude na neplaceném volnu. Takže moje kamarádka i paní mají smlouvy na dobu neurčitou. Protože moje kamarádka celou dobu tam pracovala, vedoucí jí posílal na pracovní cestu....., takže pěkně doložitelné.Děkuji moc
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.