Re: Pohoda - výkazy do DS k DPPO
Děkuji za reakci, pročítala jsem si k tomu i včerejší diskuzi zde, ale zatím z toho nejsem moudrá. Napsala jsem i na hot linku Pohody.
A dle sdělení paní z FU teprve začínají kontrolovat DPPO a rozesílat výzvy k odstranění nedostatků a říkala, že dodatečně měla finanční správa nějak změnit podmínky pro ty přílohy a má to takto podle nich "špatně" hodně firem. Tak nevím ...
ANo, řešilo se to i zde... že by teoreticky měli akceptovat i tu přílohu v PDF, otázka je, jak moc se chcete hádat s beruškami z berního úřadu.... Já jsem právě, pro klid duše klienta i svůj, vytiskla z Pohody podklady, a v EPO jsem zadala hodnoty do přiznání k DPPO. Na konci formuláře je možnost rozkliknout výkazy a ručně je tam vyplnit. Pokud to takto uděláte, bude vše ve formátu xml
Moc Vám všem děkuji, zvolila jsem cestu nejmenšího odporu (ale s velkým sebezapřením :)) a za vydatného nadávání výkazy překlepala do EPO, na konci jako přílohu k DP dala ve formátu doc - to tam mají napsané že to berou, a rovnou z EPO poslala přes DS bez meziukládání v PC. No a teď budu čekat, co mi zase zítra teta z FU zavolá. Jestli se jim to zase nebude líbit, tak tam jdu osobně a nechám si to od ní přímo v jejich kancleláři předvézt jak se to tedy má dělat. Tohle zase fakt vymyšlenost ...
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.