Re: Práce v účetní firmě
to je individuální, hned po škole jsem pracovala v účetní firmě, dělala jsem vše vč. salda, dph, šefová si to po nás všechno kontrolovala, i dph a DPPO si dělala sama. Teď známá dělá v účetní firmě a komplet všechno sama a nikdo po ní nic nekontroluje. Já osobně se účetním firmám vyhýbám, klienti nosí doklady na poslední chvíli, pokud vůbec, něco si zaplatí a nevíte co, volat mu pokaždé nemůže...., až jako poslední, ale to je můj názor.
Re: Práce v účetní firmě
Dobrý den, já jsem dělala u daň. poradkyně a bylo to tak, že jsem pokaždé účtovala jinou firmu, a paní si potom dělala přiznání sama a kontrolovala. Ale ze své zkušenosti (nevím jak jinde) bych už do takové práce nešla. Mám malé děti a potřebovala jsem stíhat školku a družinu než zavřou, takže jsem chodila jako první domů a to by jste měla vidět ty pohledy od šéfové a přitom říkala, že přesčasy nejsou potřeba, radši jsem skončila ve zkušební lhůtě.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.