Re: OT Vyhledávání výrazu v diskuzi
Takto se mně něčetla stránka http://business.center.cz/hledej/?search=prohl%C3%A1%C5%A1en%C3%AD&search-category=Diskuze&searcherChoice=0 Ten vzhled mně moc nesedí, když jsem dříve vyhledávala klasicky, viděla jsem dotazy včetně toho, kdo odpovídá a i podle toho jsem rozklikávala dotaz.
Re: OT Vyhledávání výrazu v diskuzi
Dle mého názoru vyhledávání na nic (při zaškrtnutí google), protože většinou člověk potřebuje co nejčerstvější informace a když se dá vyhledat přes google, tak tam jsou příspěvky promíchané, čerstvé i pár let staré. Takže nakonec člověk si pro informaci jde na jiné forum.
OT :-)
Já jsem vždycky myslela, že dvě tečky je pán :-).
A co se týká vyhledávání zde na business. - od začátku nepoužívám, katastrofa, nikdy mi to nešlo. Tak seproto nedivím tomu, že ty dotazy se stále opakuj a vypadá to teď , že se většina v tom hledání neorientuje. Na co staré už neplatné odpovědi ?
Re: OT :-) Tečkovaná
Na "svém" PC jsem jen jedna tečka, když se přihlásím z jiného PC nebo z tabletu tak, kvůli problémům s přihlašováním, jsem dvě tečky. Ale stále rodu ženského :-)
Ovšem nevylučuji, že se pod dvěmi tečkami přihlašuji i jiní
Přeji hezké odpoledne
Vaše Tečka
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.