Re: Ukončení DPP - k jakému datu?
pokud měla přivýdělek, pak měla dokládat příjmy každý měsíc, pokud neměla u Vás žádný příjem za sledované období, tak jí napište, že u Vás nepracovala
určitě nic nefalšujte, protože byste se mohla dostat do zbytečných problémů
je problém dotyčné, že si papíry nevyzvedla
Za ty měsíce 7-9/2015 u nás žádné příjmy neměla a nepracovala. Prostě skončila k 30.6.2015, tak mi to bylo řečeno a že k tomuto dni mám nachystat ukončení, což jsem ukončila. Teď, když přišla si potvrdit ty příjmy za 7-9/2015, jsem zjistila, že to nemá. Takže jí to potvrzovat nebudu? Ani nulu tam nemám napsat? Nevím, kam do toho potvrzení mám napsat, že u nás nepracovala.
musíte si ujasnit, jestli dohodu o skončení podepsala nebo ne (já z dotazu pochopila, na rozdíl od druhé odpovídající, že ji podepsala, ale doklady zůstaly ve firmě). Pokud měla v měsících dohodu sepsanou (trvala), ale Vy jste ji nepotřebovali, neměla žádný příjem, napište výdělek 0,-- Kč. Pokud už u Vás nepracovala (skončená DPP), tak napište, kdy dohoda skončila, že ve sledovaném období už u Vás DPP neměla, tudíž neměla žádný příjem.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.