Re: Nárok na stravenky ve školství
Proč bych odpovídala,když již odpověděla Max ? Chcete-li za každou cenu hledat chyby v gramatice, musela byste sama psát bezchybně. Mě zas tahají za uši tzv.amerikanizmy, které vládnou už všude a vypadá to bohužel,že to nikomu nevadí a také to tu neventiluji. Co se to tady stalo? Je mi líto lidí,co sem píší dotazy.
Já bych to s dovolením shrnula, je zde svobodné diskusní forum, kde si každý v rámci elementární lidské slušnosti může vyjádřit svůj názor.
Tazatelů mi líto není, protože z 95% dostanou zadarmo kvalifikovanou odpověď od odborníka.
Osobně se domnívám, že některé zdejší poradce by bylo vhodné platit zlatem...
A ta trocha nekomfortu, pokud je k tazateli někdo velmi upřímný, případně jízlivý, je dle mého, mnohonásobně převýšená užitkem ze zde získaných informací......
Jen jsem opravila přesmyčku ve slově stravenky v nadpisu.
Ze starvenky jsem udělala lépe čitelné stravenky.
Odpovědět na dotaz jsem nemohla, protože nevím, zda se daný zaměstnavatel řídí 430/2001 Sb. a jak je to v tomto případě s místem výkonu práce sjednaném v pracovní smlouvě.
Děkuji Maxx za odpověď, a vy ostatní, jak jste přišli na to, že to píše učitelka? Je ve Vás nějaká nenávist, nebo co. Nikdo není úplně bez chyb. Otázku jsem napsala já, jsem v důchodu a jen jsem chtěla někomu, prostřednictvím BC, poradit.
Odpověď na tuto otázku mě dost zajímala, neboť to aktuálně řeším. Bohužel většina řeší akorát jiné lidi, co dělají či nedělají špatně a pouze kritizují. Místo toho, aby jste to prostě přešly (zřejmě se zde dohadují samé ženy, že?), se tu většina baví o nepodstatných věcech, dotaz byl zodpovězen minimálně. Takže se zase potvrdilo, jak dokážou být lidé hloupí.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.