Re: srážená exekuce_zrušená
máte písemně, že je exekuce zrušená, že máte vyplatit zaměstnanci?
já bych to od nich chtěla písemně. a v momentě, kdy to budete mít písemně, poslat tak,jak si on přeje-na adresu.Ale bez úroku, vy jste prováděla srážky na základě exekuce, vy jste mu peníze svévolně nezadržovali, ať se soudí s exekutorem.
paní Renato, děkuji, jen sdělení emailem, právnička byla značně nepříjemná a sdělila, že když je exekuce zrušená, je snad JASNÉ, že mám deponované srážky uvolnit a vrátit zaměstnanci a když jsem trvala na svém, že nemohu vědět, zda sražené částky EÚ nepoužije na dlužné výživné ..., potřebuji sdělení písemné, že je mám uvolnit, tak se uvolila a napsala mail, to je všechno. Zaměstnanec podal (prý) žalobu na organizovaný zločin, to jsem to tedy dotáhla ve mzdové praxi daleko ... :)
Děkuji, to byste měly vidět ten výhružný dopis adresovaný přímo jednateli ... pro zasmání - než napsal dopis, volal mi a chtěl mé soukromé telefonní číslo a soukromou adresu že to je pro účely vyšetřování Úřadu pro odhalování organizovaného zločinu, tak jsem to odmítla, že mu nerozumím, ukončil hovor slovy, abych se nedivila, když u nás zastaví auto a odvezou mě .. :-D musím říci, že to se mnou nejdříve zacloumalo, ale pak jsem si řekla, že se tomu zasměju, jenže on pokračuje ... máte pravdu, nechám to být, ono se to vyvrbí a věřím, že tak nejlépe jak je to je možné, děkuji vám :-)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.