Re: jak získat nové klienty
Když jsem začínala, tak jsem podávala inzeráty v regionálních intertních novinách a na jejich webu. Pár celoročních klientů jsem získala, ale hodně malých. Pak pár živnostníků paušalistů.
Dneska už to jede samo - klient se znímí jinému a tak se to nabaluje. Naposled se přihlásil známý - jeho účetní musela ze zdravotních důvodů skončit.
Asi jsem moc nepomohla :-(
Já osobně bych do toho nešla. Většinou "vnucovače" nenechám ani domluvit. A obvolávat firmy kvůli účetnictví mi přijde blbé. Kdo chce změnit účetní, bude nejdřív hledat náhradu. Takže bych spíš volila cestu -"být na očích".
Opakuji - je to můj názor, doma vždycky říkám, že jako obchodík bych si nevydělala na slanou vodu, tak to nemusí být ta správná cesta.
Souhlasím - také to tak dělám :-)
začala jsem dělat účto jen pro švagra, ten se zmínil kamarádovi, ten dalšímu a dnes mám klientů akorát tolik kolik zvládnu bez většího stresu a nové větší již nepřibírám. Ale mám to jen jako přivýdělek při práci, jinak pracuji jako hlavní účetní ve větší firmě a účto mě prostě baví.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.