Re: KH: informační osvěta
Mirko a v tom je ten problém.
Nebude fungovat a povede to ke spoustě "obtěžujících" výzev, telefonátů, administrativy.
A samozřejmě rozpočet si přijde na své - viz pokuty.
A sofistikovaní podvodníci se budou radovat, protože v té spoustě administrativy nebude mít státní správa čas se jimi zabývat.
Re: KH: informační osvěta
Alen,
ano, úplně souhlasím. Byla jsem na semináři o KH, kde nás školila paní z FÚ z Pardubic, která byle do přípravy KH zainteresovaná. Nevím, do jaké míry to bylo její přesvědčení a do jaké míry to z titulu své práce říkat musela, ale čišelo z ní nadšení z toho, jak nyní finanční správa dopadne včechny podvodníky, zruší karuselové obchody a bude dost peněz na nemocnice a školky........ Připadalo mi to velmi naivní a po pravdě mě to nadšení docela vytáčelo, já mám z celého KH přesně opačný pocit, nejvíce postiženi budou drobní a střední podnikatelé, pro ty velké není pokuta 50 tis likvidační, že....a opravdu se obávám toho, že spuštění automatického systému na kontrolu KH bude znamenat obrovské množství nesmyslných výzev..... No a ti velcí podvodníci se budou chechtat za bukem.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.