Re: jezek sw vypnutí filtru SOS
ano.
před vánocema jsem opustila počítač, dnes zapla že pošlu přiznání, a účetní deník prázdný, kromě jednoho dokladu , který jsem ještě zadávala dnes, s duzp 30.11.2015. V sestavě závazky a pohledávky mám všechny faktury, ale nic nemám zaúčtované.
Stereo od Ježků používám. Problém bude asi v tom, že pohledávky a závazky nemáte zaúčtované, jak píšete. Zaúčtováním myslím zápis předpisu faktur do deníku - lze udělat automaticky přenosem ze závazků a pohledávek.
DPH se dělá ve Stereu z deníku, nikoliv ze závazků a pohledávek. Pokud jste zvyklá třeba na jednoduché Účto od Tichého, tam se DPH načítá i ze závazků a pohledávek. Každý program funguje (musí fungovat) jinak.
Nene, vy mi nerozumíte. Před vánoci jsem vše měla, zaúčtované. Pracuju ve stereu už několik let, vím jak se používá. Ale včera po zapnutí, kdy jsem chtěla vygenerovat DPH, tak účetní deník prázdný. Ani zaúčt.závazky a pohledávky, banka, pokladna, mzdy, nic. Na hotline se nemůžu dovolat.
Tak to je nějakej průs* s počítačem nebo s programem nebo s daty. Nevlezla jste omylem do jiné firmy? Neobnovila jste ze zálohy nějakou starší verzi? To vám takhle na dálku asi nikdo neporadí. Pokud na řešení nepřijdete sama, zkuste sem na BC hodit nový dotaz s předmětem ve smyslu "SW Stereo - pomoc! Brno" nebo tak něco. Aby bylo na první pohled zřejmé, že potřebujete osobní pomoc, s jakým programem a kde bydlíte. Případně by se to asi dalo řešit pomocí tzv. vzdálené správy.
Paní evo, děkuji za odpovědi, dnes řešeno přes hotline, vzdáleně se připojili přes teamviewer, a bohužek data nejsou došlo k nějakému poškození programu a tím pádem ztrátě dat. naštěstí teda jde snad půjde obnovit z poslední zálohy,teda z poslední ne, ta už je také poškozená, ale asi měsíc zpátky je první ok, takže doťukám zpětně pouze "pár" dokladů.. ale toto se mi stalo poprvé za skoro 9 let co program používám.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.