Re: KH a Datová schránka
Lenko,
že stát neumí zacházet s IT se ví. Viz registr vozidel, výplata sociálních dávek atd.. Naposledy se o Vánocích zhroutil SW SÚKL a tak nejdou elektronické recepty.
Snad proto se stále zavádí nové IT. Už vidím jak bude fungovat ZET. :-))
Judikát, že nezáleží na skutečnosti zda byla notifikace o doručení zprávy do DS, jsem tu uváděl já. Zkrátka vrchnost má navrch.
Domnívám se, že DS pracují, na tu bídu kolem, relativně slušně.
Ale jak je vidět je třeba být ve střehu. Navrhoval jsem použít Kukátko každé pondělí. Případně 10, 20 a poslední den v měsíci
Hezký den!
Re: KH a Datová schránka
Já jsem si hlavně potřebovala nějak ulevit, protože jsem byla hodně znechucená... Naštěstí všechny tyto zprávy byly užitečné, naopak u nich by vadilo, kdybychom je otevřeli později, ale prodlení naštěstí nehrozilo. Ale opravdu už začnu aktivněji používat kukátko. Zatím je to první naše negativní zkušenost s DS, jinak nám spíš pomáhají (uvidíme, co KH), jsme z vesnice, kde nemáme poštu a takto nám stačí pro ni jezdit cca 2x týdně, úřední dopisy nám chodí do DS.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.