Re: Kontrolni kod na faktuře??
Eh,to je nápad..((( kdyby to šlo,tak to jistě udělám. Vzhledem k tomu,že se jedná o trestní řízení a jedná se o fakturu protistrany,tak si myslím,že nebudou uplně radostni mi vysvětlovat jak a kde ji vytvořili. Z toho důvodu já zjištuji,co lze vůbec z toho kodu vyčíst. Ale jinak děkuji za doporuření a co znamená ten kod by jste netušila/l?
Re: Kontrolni kod na faktuře??
Ha,to je přesně ono co jsem chtěla slyšet. To je ono co já si myslím taky. Interní označení. Rozumějte-jsem viněna (mluvme o mě)že jsem neoprávněně vystupovala pod firmou říkejme jí XY.Tato XY měla písemnou smlouvu s leasingovou společností,třeba jí říkejme GE. Tato leasingová spol GE vyplácela na základě úvěrových smluv,které jsem já měla uzavírala pod hlavičkou firmy XY. Mezi mnou a firmou XY se jednalo o ústní dohodu kdy mi známý řekl,že budeme spolupracovat - nechal mne od spol.GE proškolit a nechal mi předat přístupové kody do systému spol GE. A zástupce té firmy XY v r. 2012 nechal u mne doma fakturu at ji potvrdim svym jmenem a razítkem. Faktura byla vystavená na Odběratele GE a dodavatele XY a vyžadoval se na tom můj podpis. Což jsem neudělala,já bych přeci měla fakturovat pouze firmě XY pokud vůbec bych měla fakturovat.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.