Re: Daň z nemovitosti-prosím nikdo nepor
přiznání kamarádky bude jedno a v něm více listů dle jednotlivých druhů pozemků, ano 1/2 patří do ř. 221, druhou polovinu přizná strýc
Super, děkuji Vám moc. ještě jeden hloupí dotaz. Daň je splatná do 31.5.2016? A trvalé bydliště má v Praze 6, ale pozemsky jsou někde u Jičína.Podává na FÚ tam, kde má trvalé bydliště nebo tam, kde jsou ty pozemky? Děkuji
předpokládám, že jiné nemovitosti, než tyto pozemky nemá, takže podává na příslušný FU, v jehož obvodu územní působnosti se předmětné nemovitosti nacházejí
Děkuji, myslela jsem si to, že tam kde ty pozemky jsou. a ta splatnost platí? Nebo musí uhradit také do 31.1.2016? Děkuji za trpělivost.
ano, splatnost platí 31.5., bude-li částka daně nižší než 5000,-... ale stejně FU zasílá do tohoto termínu složenky, takže si počkejte na složenku... a případně ohlídejte, kdyby náhodou nepřišla, tak zaplatit do termínu .-)
Super, díky moc, jste zlatá. já s tímto druhem daně nemám vůbec zkušenost.Moje přiznání mi cca před 10 lety musela pomáhat vyplnit paní na FÚ.A to pracuji jako účetní.Až se sama stydím. Ještě jednou díky díky díky.
před pár lety jsem na tom byla naprosto stejně... pro mě to bylo jedno z nejsložitějších přiznání, ale když už jsem jich pár udělala, tak to není tak hrozné :-)
No pro mě je to pořád španělská vesnice. A asi bude. Dělám to přes to EPO, tak snad to budu mít dobře.Žádné chyby mi to nenapsalo.