Re: nemoc při skončení PP
Já to tak běžně užívám, zaměstnanců to je srozumitelné. Když se mě zeptají, proč dostali za nemoc tak málo zaplacené, tak jim řeknu, že první 3 pracovní dny mají neplacenou náhradu a hned ví, na čem jsou. Asi jsem zapomněla, že jsou zde účetní, takže bych se měla vyjadřovat odborně.
Ale to přece není vůbec logické - náhrada znamená, že něco dostanu nahrazeno. Takže neplacená náhrada by maximálně mohlo znamenat, že tu náhradu dostanu v naturáliích nebo nějak jinak. Protože náhrada je něco faktického. První 3 dny, prostě mají neplacené, nikoliv náhradu. Ale pokud to vaši zaměstnanci chápou - mě by s tím poslali do háje. Jak řeknu něco, co jim nedává logiku, tak mi dají pořádné kiki.
Tak to máte fajn, u nás obzvlášť ajťáci nás školí v logice neustále. Jedinou obranou je - že jsem ženská, u které se logika moc nepředpokládá ...
Paní Jasná, matně si vzpomínám, že jste plánovala měsíční lázně ? Už to proběhlo nebo ne ? Nějak jsem nepostřehla, kam jste to nakonec vybrali ?
Nakonec jsme vybrali Hodonín, vrátili jsme se před vánocema. Takže v práci frmol, doma frmol, ani nevím jak jsem to dala. Na Štědrý den se mi domů sjíždějí děti se svými rodinami a rodiče, trávíme společně vánoce. Takže jsem ráda, že už je leden a na konci roku mě to čeká znovu, protože manželova diagnóza vyžaduje každoroční lázně v délce 4 týdnů a nejraději s doprovodem.
Tak to klobouk dolů ! A to jste určitě ještě pomáhala i tady, protože určitě bych si všimla, kdybyste celý měsíc tady absentovala ! A ještě vás poprosím o zhodnocení, jak se vám tam líbilo - procedury, lékaři atd. Vyhlížíme s manželem také nějaké lázně a o Hodonínu toho moc nevíme. Mějte se moc fajn, hezký den
Velká spokojenost, naprosto domácí prostředí. V okolí je dost věci k vidění - Strážnice, Lednice, Brno, výlet do Vídně, v Hodoníně ZOO a Baťův kanál a nepomůžu opemenout vinné sklípky v širokém údolí.
V té době jsem zde na fórum chodila, ale minimálně, přes vzdálený přístup jsem musela dělat některé pracovní věci. A samozřejmě jsem si zaplatila procedury, když už jsem tam byla. Už mi není 20, takže moje záda to taky potřebovaly.
Děkuji, taky vám přeji pěkný den. A jakékoliv lázně vřele doporučuji, je to relax.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.