Vlákno názorů k dotazu Přijaté Fa do 10 000 u KH od Ana D - Re: Přijaté Fa do 10 000 u KH Děkuji...

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 28. 1. 2016 19:38

Ana D (neregistrovaný)

Re: Přijaté Fa do 10 000 u KH
    Děkuji všem za odpovědi. Jsem ráda, že jsem některé z vás pobavila...a také děkuji paní, co se mě zastala....:-). Hezký večer všem:-)
    Ana D.

• 28. 1. 2016 21:36

Pepa- (neregistrovaný)

Dobrý večer paní Ano D., nezlobte se, prosím na nás, o kterých si myslíte, že jste je pobavila, patřím k nim i já, i když největší úspěch sklidila Lenka 68. Víte, každý a mluvím za sebe, toho máme nad hlavu, stále se něco učíme a když už si myslíte, že to máte zvládnuté, přijde opět něco nového jako to KH a jste opět na začátku. Nikdo se Vás opravdu nechtěl dotknout, ale odpověď Lenky 68, ta je na cenu měsíce. Nemůžeme pouze koukat do knih a na obrazovku, ale i nějaká reakce k tomu našemu životu patří. Věřte, že rádi, když to víme, poradíme každému potřebnému, ale to KH , nás zřejmě vytočilo všechny. Učím se to od listopadu /někteří i dříve/ a stále si nejsem jistý, že to zvládnu na 100%, termín je každým dnem blíž. Do toho přijde váš dotaz a po celodenním maratonu, vtipná odpověď od Lenky, od té doby jsem už nemohl pracovat, kdybyste na Lenku vtipně zareagovala, všichni jsme se zasmáli a bylo vše v pořádku. Tak se na nás nezlobte, zítra zase bude svítit sluníčko.
    Pepa-

• 28. 1. 2016 23:11

Ana D (neregistrovaný)

Pepo, děkuji za reakci a ... nezlobím se na vás, dokážu pochopit srandu..ke KH jsem se zatím nedostala, jsem majitelkou malého sro, kde si dělám celé účetnictví sama a teď řeším závěrku, navíc mám půlroční miminko, takže na KH mi moc času nezbývá. Mám úč. program money a a tak nějak doufám, že mi to KH sám "vyplivne", jen jsem se chtěla ujistit, zda všechno chápu správně.....
    Mějte se hezky:-) Ana D.

• 29. 1. 2016 11:57

poiuz (neregistrovaný)

Děkuji Vám.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).