Re: DPN po výpovědi
jsou ale i případy, kdy člověk chodí celý život do práce, nemarodí, nemoci přechází a pak dostane výpověď. Jeho zdrav. stav zkolabuje a onemocní - pak je opravdu lepší, když se vyléčí a pak teprve shání novou práci, aby zase vydržel ten koloběh, který ho čeká. Odchod do důchodu se oddálil, sice říkají, že lidé jsou více zdraví, ale já si to nemyslím...
Re: DPN po výpovědi
Tak je to tak: že při nynějším zaměstnání oddaluji operaci již přes rok,kdy je pro mě důležité jak zaměstnání, tak i zdraví. Ke dni 31.3.2016 jsem podala výpověď já osobně,ze zdravotních důvodů, abych se mohla 100% vyléčit.Léčení po operaci trvá asi 6 měsíců. Takže pro slečnu či paní Jasnou ,která si zde myslí, že je to nějaká plánovaná akce, kdy člověk nechce pracovat a chce s tím vy.....tak se mílí. I když je toto diskuze, tak tímto urážíte slušné lidi, kteří se ptají na věci o kterých moc neví.Kteří byli celý život slušní k zaměstnavateli a svému okolí.
Re: OT: jak to vidí odpovídající / DPN
>>>>>>Zdravím,
>>>>>>jen dotaz ohledně nemoci po ukončení pracovního
>>>>>>poměru. Ptám se jen všeobecně. Pokud ukončí
>>>>>>zaměstnavatel či
>>>>>>zaměstnanec pracovní smlouvu např.ke dni 31.3.2016 a
>>>>>>zaměstnanec by šel od 1.4.2016 na DPN, komu odeslat
>>>>>>neschopenku a jestli se mu náhodou neprodlužuje
>>>>>>výpověď.
>>>>>>Nic o tomto nevím a proto se potřebuji informovat.
>>>>>>Děkuji M.
>>>>>
>>>>>Zase někdo kombinuje, že po ukončení PP půjde na
>>>>>marodku.....
>>>>
>>>Ano, chápu, ale tady někdo už předem ví, že 1.4. bude
>>>nemocný, to je naprosto jiná situace.
>Tak je to tak: že při nynějším zaměstnání oddaluji
>operaci již přes rok,kdy je pro mě důležité jak
>zaměstnání, tak i zdraví. Ke dni 31.3.2016 jsem podala výpověď
>já osobně,ze zdravotních důvodů, abych se mohla 100%
>vyléčit.Léčení po operaci trvá asi 6 měsíců. Takže pro
>slečnu či paní Jasnou ,která si zde myslí, že je to
>nějaká plánovaná akce, kdy člověk nechce pracovat a chce
>s tím vy.....tak se mílí. I když je toto diskuze, tak
>tímto urážíte slušné lidi, kteří se ptají na věci o
>kterých moc neví.Kteří byli celý život slušní k
>zaměstnavateli a svému okolí.
OT: Pokud byste zde byla stálým odpovídajícím jako např. paní jasná, tak byste sama zjistila, že cca 90% tazatelů se ptá přesně na to, jak obejít či zneužít nějaký zákon. Nebo jak se ptá nováček mzdová účetní co má dělat, když zaměstnanec dostal v poledne ukončení pracovního poměru ve zkušební době (např. po týdnu neuspokojivé práce) a za hodinu přinesl neschopenku.
Pokud byste ve svém dotazu jen trošičku přiblížila svůj problém, mohly být odpovědi vstřícnější.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.