Re: kontrolní hlášení a fa za stravenky
Opravdu by měla být brána v potaz cena celkem. Tzn. že faktura bude vykázána v sekci nad 10.000 Kč.
Jen pro informaci uvádím odkaz přímo na sodexo: http://cz.benefity.sodexo.com/sites/cz/files/Kontroln%C3%AD%20hlášen%C3%AD%20Jak%20na%20věc_0.pdf
Přeji hezký den.
IvetJ.
Ivet právě naopak. Sodexho v odkazu upozorňuje partnery že do kontrolního hlášení započítává pouze cenu celkem (což je pouze provize). Tu část faktury kde vyčísluje stravenky a kolik vám pošle označuje jako pouze informativní část která není součástí faktury.
Řeším stejný problém, padá mi to do B2, dle dodavatele našeho softwaru je to v pořádku, bere se celá faktura v absolutní hodnotě, nicméně pokud to tak vykážu tak budu mít problém protože Sodexho to takto očividně nevykazuje
Dello, podle mě byl dotaz na to když stravenky kupuji tz. dle Sodexa stránka první "Jsem klient" - kdy se tedy bere celková hodnota, ale vy píšete o případu druhém "Jsem partner", kdy chci proplatit stravenky, které jsem přijal a tam je to dle provize.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.