Re: Kontrolní hlášení x přiznání k DPH
Tečko, prosím Tě, původně jsem měla namyšleno, že si z Pohody vygeneruju xml. soubor kontrolního hlášení a ten rovnou přes datovky pošlu na FÚ. Teď ve mně hlodá, zda-li bych to před tím také neměla přetáhnout do EPO a nechat si to zkontrolovat, ale nevím, přes co se tam jde. Díky.
Všechno, co posílám klientům aby zaslali svojí datovou schránkou, nejdřív vygeneruji z Pohody, načtu do EPO, provedu kontroly, pak soubor v EPO uložím a ten teprve pošlu klientům.
https://adisepo.mfcr.cz/adistc/adis/idpr_epo/epo2/uvod/nacteni_souboru.faces;jsessionid=718F06101D44237EAD7B8598AEEA6067.ajp13sqli1l
a kliknout na
Načíst XML soubor s podáním aplikace EPO2
Tak se mi to podařilo vygenerovat i načíst, ale zjistila jsem, že v xml. souboru mám uvedený pro komunikaci s FÚ jen email, ale chybí zde identifikátor datové schránky. Tečko, prosím Tě, kde v Pohodě má být ještě uveden, aby se natáhl do xml. souboru? V uživatelském nastavení, datová komunikace ho mám, tak nevím, kde je problém. Díky.
Maily klientů jsem z bezpečnostních důvodu ze základních údajů v SW vymazala.
Identifikátor datové schránky - nastavení pro formulář KH
Nastavení - GLOBÁLNÍ nastavení - datové nastavení - DPH - a zde pozor Ostatní údaje - Datová schránka
NE pod Finanční úřad a Datová schránka
>
>Zkusím znovu popsat
>
>Nastavení
>Globální nastavení
>Sekce Daně
> pak na pravé polovině obrazovky Ostatní údaje -
>Datová schránka
>
Dobrý den,. můžete prosím poradit i mě, hledám to podle vašeho návodu, a jsem slepá, hledím do toho už půl hodiny. Mám taky Pohodu komplet.
>
>
Jsem v sekci daně, a na pravé straně mám :
Finanční úřad...
Oprávněná osoba...
Trvalý pobyt fyzické osoby...
a ještě víc napravo údaje o podepisující osobě.
Jediná kolonka pro DS je pod FU, a tam se to prý vyplňovat nemá.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.