Vlákno názorů k dotazu KH: Polotovar, Záskok, Kukátko, Pošťák od alen1 - Re: KH: Polotovar, Záskok, Kukátko, Pošť Pavle vy jste...

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 13. 2. 2016 22:58

Pavel Jirsa (neregistrovaný)

Re: KH: Polotovar, Záskok, Kukátko, Pošť
    Alen,

vím, že se opakuji.

Ale někteří čtenáři se podle kladených otázek s KH seznámili před několika dny a já jsem to tu publikoval před několika týdny či měsíci.

Snad to nikoho nepohorší.

Hezký den!

P.S.

FS se s KH také začínat seznamovat až nyní. V pátek jsem měl telefon s jedním pracovníkem ÚzP (můj SW se liší s ADIS o 120 Kč v celoročním koeficientu) a tak jsem se ho (nebyla to teta) zeptal na KH. Sdělil mi, že nic neví, že mají školení až příští týden. :-))

• 13. 2. 2016 23:56

alen1 (neregistrovaný)

Re: KH: Polotovar, Záskok, Kukátko, Pošť
    To je Pavle nepříjemné, tedy s tím rozdílem 120 Kč v celoročním koeficientu.
    Schovávám jako relikvii PV na 8,- Kč doměrku v podobném případě.
    Nic jiného za celý rok nenašli :-(.

• 14. 2. 2016 0:07

Pavel Jirsa (neregistrovaný)

OT: o šílenství některých tetek
    Alen,

já jsem dostal jako předseda BD doporučený dopis, že naše BD dluží 1 Kč (slovy jednukorunučeskou) na dani z nemovitosti. Tak jsem ho ignoroval a vyčkával věcí příštích. Když jsem dostal druhý doporučený dopis, tak jsem se rozhodl jednat, už jsem nechtěl stát fronty na poště, DS ještě nebyly. Vzal jsem dva padesátihaléře (je už to starší příběh) a šel ho uhradit do pokladny. Pokladní nehnula brvou a vystavila mi potvrzení o úhradě dluhu. Zeptal jsem se jí, zda už něco takového inkasovala. Prý ano.

Když jsem za rok dostal složenku na zaplacení daně z nemovitosti, tak mi tam zohlednili, že jsem měl vlastně 1 Kč přeplatek.

Dotyčná pracovnice prý z FÚ odešla pro duševní problémy. Bohužel dost podobných tam ještě zůstává.

Hezký den!

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).