Re: KH: způsob zpracování
Beruška, dost častý jev a kolaps.. :-))
Já vám všem držím palce, UCE se nezabývám, ale hodně si sem chodím počíst a nabrat informace, ať jsem tak nějak v obraze.. ale na tohle bych asi nervy neměla.
Tak na vás všechny budu myslet 25. a sama jsem zvědavá, jak tohle všechno dopadne..
>>Právě se vracím z ÚzP s informací, jak naložili s KH,
>>které bylo zasláno se ZAREP prostřednictvím EPO toto
>>pondělí.
>>
>>Beruška mi potvrdila, že KH je v režimu 2 tj. nebylo
>>odmítnuto, ale ještě není v DIS jako přijaté podání.
>>
>>Blahopřála mi, že podání není odmítnuté, že je to
>>dost
>>častý jev.
>>
>>KH čeká na nějaké "zpracování", což jsme si vzájemně
>>vysvětlili tak, že se asi oddělí sekce C a sekce A a
>>B
>>se pošlou do Pardubic.
>>
>>Dále jsme se shodli, že 25.2. asi nastane kolaps.
>>
>>Hezký den!
Odmítnuté? Častý jev? No to se máme na co těšit!
Moje KH odeslané spolu s DPH v pondělí 15.02. datovou schránkou, se dnes našlo - info od příslušného FU.
takže v pondělí nebyl asi problém jen EPO :-(
>>
>
>Beruška, dost častý jev a kolaps.. :-))
>Já vám všem držím palce, UCE se nezabývám, ale hodně
>si sem chodím počíst a nabrat informace, ať jsem tak
>nějak v obraze.. ale na tohle bych asi nervy neměla.
>Tak na vás všechny budu myslet 25. a sama jsem
>zvědavá, jak tohle všechno dopadne..
Mám takové jedno doporučení. Všichni, kdo máte posílat KH a nemáte ještě potvrzení, že dorazilo, přesně toho 25.2. to odešlete znovu a zvedněte telefon, abyste si ověřili, zda to dorazilo a v jakém to je stavu. Velmi důležité je udělat to právě toho 25.2., to by už totiž měli mít vše k dispozici, dostatečně být proškoleni, a měli by být schopni odpovídat a reagovat na všechny dotazy.
Ať žije vítězný únor!
Dobrý den, tak mně to dnes na našem FÚ zvedli - první KH jsem odeslala včera přes DS, DPH také přes DS, každé jsem poslala zvlášť. Správkyně daně na FÚ byla ochotná, řekla mi, že u sebe vidí, že jsem včera provedla 2 podání, ale ještě je nemá načtené a že si mám zavolat v pondělí pro ověření. Tak uvidíme. Teď se nevyjadřuji k tomu, že se paní zřejmě načte soubor, který by pravděpodobně vidět neměla (KH), ale píšu o tom, že byla vstřícná. Snad to bude fungovat i u jiných aspoň takhle.
jsem z toho fakt už zblblá. Kontroluju ,kontroluju,
snad abych posílala ještě před 25.? aby to "stihlo" dojít?
A je někde v těch předpisech, že když mnou odeslané ( např. datovou schránkou ) KH nedorazí , tak je odpovědnost na mé straně?
mám přece záznam o odeslání..
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.