Vlákno názorů k dotazu OT KH-cena za externí účetnictví od Brabec František - Re: OT KH-cena za externí účetnictví Jsem na tom...

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 24. 2. 2016 22:24

Brabec František (neregistrovaný)

Re: OT KH-cena za externí účetnictví
    Jsem na tom stejně, jako dobrý, akorát v hlavě celkem výgum. Taky preferuju paušál, zatím jsem nezvyšoval s výhradou - žiju skromně, když to půjde, necháme, když ne, pohovoříme znova. Leden byl papírově slabší, na druhou stranu loni už jsem měl podaných pár příjmovek. Ale už jsem to tu psal dříve, víte někdo o účetním, který by měl málo práce? Jistě, po firmě s velkým obratem a málo papíry skočí asi každý. Chodí mi na mail různé poptávky typu s.r.o. plátce DPH, 50 dokladů měsíčně, 2 DPP, odměna max. 1000 Kč měsíčně. Zamlada OK, ale po dvaceti letech v oboru už se mi do takových nechce, to radši volný den.

• 24. 2. 2016 22:35

Milan 68 (neregistrovaný)

No s tím výgumem v hlavě to mám obdobně-ale opravdu totálně. Dělám ještě mzdy cca pro deset firem a myslím, že to opět příští týden vypukne. K tomu dvě hloubkové kontroly na DzPFO,DzPPO a DPH a ke skoku ze skály je už jen krůček.Příjmovku mám podanou pouze jednu, ale fakt si nestěžuju. Copak ty lidi můžete nechat bez přiznání, zápočťáků, smluv, výpovědí, potvrzení a hlavně ten zk..nej stát bez informací? S úsměvem ..

• 24. 2. 2016 22:46

Brabec František (neregistrovaný)

Taky dělám i mzdy, celkem mi to fluktuuje, přibývají lidi s exekucemi ... Pak je z té práce maratón, že jeden termín skončí a hned další začíná. Čtyřicítka na krku, už to není jako za většího mlada.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).