Re: Dopp u starobního důchodce
Aha, takže vše s 0? A může být nějaký postih, když jsem se ten min. rok nepřihlásila na FÚ, že mám zam-ce na Dopp? Dá se to udělat třeba teď, při tom podání nějak? Děkuji moc
Dá, přihlásíte se zpětně a budete očekávat sankci za pozdní registraci. Na přiznání určitě nebudou jenom nuly, pokud dohodář podepsal prohlášení, sleva mu pokryla daň, ale i i ta musí být vyčíslena.
Re: kde v přiznání - vyčerpaná sleva
Lehce jsem znejistěla, do kterého sloupce se tato poskytnutá sleva píše, já mám také dohodáře, jehož sleva to plně pokryla a nikde mi přiznání jeho slevu nevyplnilo. Mám Money S3.....
Re: kde v přiznání - vyčerpaná sleva
Ale o ročním zúčotávní daní nebyl tento dotaz od počátku, byl o nutnosti podání vyúčtování zálohové daně, když byl zaměstnán na DPP pouze důchodce a jeho sleva znamenala, že v přiznání budou samé nuly. ..... Takže jsem v klidu :-)
>Dobrý den. a prosím kde v tom vyúčtování mám napsat tu vypočtenou daň? Po mě to chce jen daň po slevách a ta je 0. Děkuji
Prosím nechte alespoň část dotazu, takhle nevíme ani o jakém vyúčtování píšete, tedy pokud se neproklikáme celým vláknem. Přicházíte o potenciální odpovídající.
Pokud vypočtená daň po slevě byla nula, tak uvedete nulu.