Re: Šílený šéf a kolega dostal výpověď
Střetla jsem se s šéfem 4. ledna. Žádal vyplacení podílů na zisku, spolu s druhým společníkem, ještě do starého roku. Sdělila jsem mu, že nelze a vysvětlila proč. Rozčilil se k nepříčetnosti, že mu to měla říct dříve....to jsem ještě netušila, že si myslí, že tím krokem ovlivní náklady roju 2015. Prostě po jeho nadávkách, které trvaly asi 10 min, jsem pochopila, že je to další krok k tomu, abych ve firmě skončila. Sám mi to sdělil dřív, než jsem to stihla já. Udělala jsem ještě výplaty a nějaké věci do starého roku a ve středu jsem zkolabovala. Od té doby jsem v pracovní neschopnosti, beru antidepresiva a prášky na spaní, shodila jsem 8 kilo.
Ve firmě jsem pracovala 13 let, z toho posledních 5 let jsem se držela silou vůle, ale už to dál nešlo. Šéfovy nápady byly rak šílené, že jsem se obávala kontroly ze strany FÚ a pak už i orgánů činným v trestním řízení.
Teď na mém místě pracuje šéfova manželja a mě zbývá poslední krok - nějakým způsobem rozvázat pracovní poměr. Snad to zvládnu.
Jsem bez práce, ale za moje duševní zdraví to stojí.
Kebča
Re: Šílený šéf a kolega dostal výpověď
Zažila jsem něco podobného, jen jsem nešla na nemocenskou – moje velká chyba, a dala výpověď. Už jsem nějaký čas doma, spíše po brigádách, jelikož jsem ve „špatném“ věku. Vadí mi že o lidi s praxí (střední věk) není zájem, ale vím že jsem musela skončit, i tak se to na mě podepsalo. Za pravdu mi dává i to že během roku skončilo dalších šest dlouholetých zaměstnanců. Kebčo držím palce ať brzy najdete/najdeme dobrou práci. Jája
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.