Vlákno názorů k dotazu Roční zúčtování daně - úvěr od jasná. - Re: Roční zúčtování daně - úvěr Teď už nic....

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 3. 3. 2016 10:48

jasná. (neregistrovaný)

Re: Roční zúčtování daně - úvěr
    Teď už nic. Doložit jste měla do 15.2.

• 3. 3. 2016 10:58

renatka 8 (neregistrovaný)

Ale já jsem nějaké doklady doložila, ale bylo mi řečeno, že to není vše. Tak jsem se jen chtěla zeptat, co všechno je k tomu potřeba.

• 3. 3. 2016 11:09

Libuše Vlasta (neregistrovaný)

ZDP § 38l
    (1) Nárok na nezdanitelnou část základu daně prokazuje poplatník plátci daně

b) smlouvou o úvěru a každoročně potvrzením stavební spořitelny o částce úroků zaplacených v uplynulém kalendářním roce z úvěru ze stavebního spoření, popřípadě z jiného úvěru poskytnutého stavební spořitelnou v souvislosti s úvěrem ze stavebního spoření nebo potvrzením banky o částce úroků zaplacených v uplynulém kalendářním roce z hypotečního úvěru a snížených o státní příspěvek, popřípadě z jiného úvěru poskytnutého příslušnou bankou v souvislosti s hypotečním úvěrem,

e) v případě úvěru poskytnutého na účely uvedené v § 15 odst. 3 písm. e) výpisem z listu vlastnictví, jde-li o bytový dům, rodinný dům nebo jednotku, která nezahrnuje nebytový prostor jiný než garáž, sklep nebo komoru, ve vlastnictví, anebo nájemní smlouvou, jde-li o byt nebo o jednotku, která nezahrnuje nebytový prostor jiný než garáž, sklep nebo komoru, v nájmu, anebo dokladem o trvalém pobytu, jde-li o byt nebo o jednotku, která nezahrnuje nebytový prostor jiný než garáž, sklep nebo komoru, v užívání,

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).