11. 3. 2016 10:08
Re: Daňové přiznání FP a ÚP potvrzení?!? nemusí, nic do neříká a neexistenci příjmů v tuto dobu.Ale někteří správci to chtějí.Já osobně to nedávám.
11. 3. 2016 10:11
Re: Daňové přiznání FP a ÚP potvrzení?!? Musíte mít doložený celý rok datumově.Buď zaměstnání,studium nebo ÚP.
11. 3. 2016 10:12
Re: Daňové přiznání FP a ÚP potvrzení?!? Proč?při studiu i při evidenci na ÚP můžete mít výdělek....
11. 3. 2016 10:22
Re: Daňové přiznání FP a ÚP potvrzení?!? Dle kterého § ZDP?
Re: Daňové přiznání FP a ÚP potvrzení?!? A ještě prosím jeden dotaz. Když nejsem plátce dph tak na danove priznání neuvádím dič v hlavičce?Danove identifikacni číslo...jen mě mate že zde nikde není ani IČO...mám vyplněné od účetní...díky
11. 3. 2016 10:13
Re: Daňové přiznání FP a ÚP potvrzení?!? DIČ má každý podnikatel přiděleno pro komunikaci s FÚ. I když není plátce DPH.FÚ je IČO jedno, uveďte DIČ.
11. 3. 2016 10:14
Re: Daňové přiznání FP a ÚP potvrzení?!? DIČ se uvádí...je přiděleno právě pro tyto účely/danové/...neznamá jen to že je někdo platce DPH.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.